Create an Account

Shopping cart

Luk

Ingen varer i kurven.

Fællesskabet
Herude på landet, hvor der er fuglefløjt og højt til himlen, har vi 4 selvstændige kvinder med hver sin interesse fundet sammen i et skønt fællesskab.
Fra hver vores forretning, under samme tag, tilbyder vi varer og serviceydelser der komplimentere hinanden godt. Med hver vores passion har vi indtaget den gamle staldbygning,
hvorfra der nu klippes hår, udføres massage, laves negle og sælges kjoler til kunder fra både nær og fjern.
Med fælles indgangsparti hvorfra forretningerne forgrenes har vi skabt et fællesskab hvor vi tager hånd om både hinanden og hinandens kunder.
Nyd roen, læn dig tilbage og lad dig forkæle i landlige omgivelser.

Scarpi

Logo-Scarpi

At være kunde hos Salon Scarpi, handler mere om bare en klipning og farvning, det handler om stil – din stil.
Nadia gør en stor indsats for at forstå, se og høre sine kunder, inden hun starter forvandlingen.
Hos Scarpi finder du kreative og innovative frisører, der stræber efter at give den bedste oplevelse samt professionel rådgivning og behandling.

Klinik velvære

Klinik velvære logo

Hos Klinik Velvære møder du Oksana Klimenko. Hun er uddannet Zoneterapeut, fysiurgisk massør og øre-akupunktur. Hendes behandlinger tager altid udgangspunkt i en snak om patientens problemstillinger og forventningerne til behandlingen.

Nail It

Nail-it-logo

Nail It er negleklinikken for dig der går efter den ekstravagante stil. Tania byder på professionelt udført arbejder inden for bl.a. Shellac, forstærkning, forlængelser og kreativt design.

Back to Top