Create an Account

Shopping cart

Luk

Ingen varer i kurven.

Velkommen hos Butik Moesgaard

Her finder du elegante lange festkjoler med glitter og pailletter samt farvestrålende kjoler med et sprudlende look, der kan gøre enhver gråvejrsdag til en festdag. Hos Butik Moesgaard bestræber vi os på at sammensætte et sortiment, hvor du finder dametøj til enhver festlig anledning.

Vi tilbyder en lang række matchende accessoires som herlige sko, tørklæder, strømper og meget andet. Alt sammen med skønne detaljer og af lækker kvalitet.

Vores helt egen identitet

Butik Moesgaard er helt sin egen og det ses tydeligt i vores sortiment. Vi forhandler nemlig kun de brands og de varer, som vi bedst kan lide. Men samtidig ønsker vi naturligvis også at fylde butikken med lige netop de ting du godt kan lide. Du er derfor altid meget velkommen til at komme med spændende forslag til hvad der skal stå på hylderne.

Vi håber du vil finde inspiration her på vores website og føle dig hjemme under besøg i butikken.

De bedste hilsner

Ulla Moesgaard Jensen, indehaver Butik Moesgaard

Udvalg og booking

Her på vores hjemmeside vil vi løbende præsentere dig for vores nyeste varer og vores mest populære varer. Derudover finder du i vores fysiske butik et langt større udvalg og her vil du også finde masser af tilbudsvarer.

Åbent i butikken

Vores fysiske butik har åbent 5 dage om ugen og derudover har du mulighed for at booke en tid via vores bookingsystem. Booker du en tid får du således butikken helt for dig selv og samtidig også ekspedientens fulde opmærksomhed. Du kan enten booke en tid alene eller sammen med en god veninde og få en rigtig hyggelig oplevelse sammen.

Særlige events

Som en del af vores koncept inviterer vi jævnligt indenfor til særlige kundeaftener. Her vil der være fordelagtige tilbud, fokus på sæsonens trends, besøg fra leverandører og meget andet. Vi vil gøre vores bedste for at skabe hyggeligt rum hvor du kan finde præcis det der passer til dig.

Virksomhedsoplysninger

Butik Moesgaard
Gammelbyvej 67
DK-7300 Jelling
CVR: 38169807
Telefon: +45 20781912
Email: info@butikmoesgaard.dk

Back to Top