Køb på vores webshop:

Når du handler på vores webshop, har du 14 dages fortrydelsesret. Din fortrydelsesfrist starter, når du har modtaget varen på din adresse. Skal din vare afhentes på et udleveringssted, eksempelvis posthus eller butik, starter din fortrydelsesret fra du har afhentet varen. Du har 1 uge til at få afhentet din vare.

Henter du ikke pakken inden for fristen, vil pakken som regel blive returneret til netbutikken, og du skal selv betale for returforsendelsen.

Fortryder du dit køb, skal varen returneres til vores fysiske butik: butik Moesgaard, Ballevej 118, 7300 Jelling.

Indenfor 14 dage skal du tydeligt meddele butik Moesgaard, hvis du fortryder købet. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen.

Varen må være prøvet, men ikke taget i brug. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Varen skal stadig have mærker/tags på ved returnering, og varen skal returneres i original emballage.

Ved returnering af en vare, betaler du selv for portoen.

Indenfor 14 dage regnet fra den dag, hvor varen er modtaget retur i webshoppen, tilbagebetales beløbet for varen.

Vi sender din vare til dig 1-2 hverdage efter bestillingen er gennemført. Herefter skal der påregnes yderligere 1-3 hverdage til selve leveringen. Varen sendes med GLS til din hoveddør, mod et gebyr på 60 kr. Skulle der mod forventning opstå forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den planlagte leveringsdato. Butik Moesgaard kan ikke drages til ansvar for dette.

Vi trækker først beløbet fra din konto, når varen er sendt afsted fra vores webshop.

Vi sender kun varer til adresser indenfor Danmarks grænser.

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.