Create an Account

Shopping cart

Luk

Ingen varer i kurven.

17. januar 2020
Skrevet af

For efterhånden en del år siden var jeg fængselsbetjent på Nr. Snede Statsfængsel. I den forbindelse var jeg en overgang på kursus på Sdr. Omme Statsfængsel. Jeg kørte således dagligt fra Vejle til Sdr. Omme og retur igen og passerede Huset Gammelby. Hver dag – både frem og tilbage – beundrede jeg bygningen. Jeg tænkte, at hvis jeg en dag skulle have min egen forretning, skulle den ligge lige her i denne fine bygning.

Årene gik og jeg glemte alt om Huset Gammelby. Lige indtil jeg tilfældigt en dag kommer forbi og ser det store “Til Leje”-skilt i vinduet. Drømmen om egen forretning kom atter til live og pludselig var det hele endda realistisk. Jeg VILLE bare have de her lokaler. Jeg bookede en fremvisning og var helt solgt. Mage til flot butik havde jeg vidst aldrig set.

Da lejekontrakten var underskrevet og det smukke butikslokale var mit, begyndte det store arbejde med at bygge selve forretning op. Og hvordan gør man overhovedet det – bygger en forretning op fra bunden, i en branche uden hverken erfaringer eller kontakter? Hvad er det første man gør og hvem er den første man ringer til?

Jeg brugte uanede mængder af tid – både dag og nat i en periode. Det var spændende og jeg havde følelse af at ride på en bølge. Tænkt sig at den smukke butik, jeg havde drømt om nu pludselig blev min.

Jeg fik hurtigt nogle samarbejdspartnere og nogle at sparre med. Og særligt en person fandt jeg hurtigt ud af at arbejde sammen med. Det var Nadia Scarpi, indehaver af en frisørsalon tæt på min forretning. Vi lavede nogle fælles aften-arrangementer og det var en fornøjelse at arbejde med Nadia. Samme temperament og samme tilgang til arbejdet som mig.

Nu står jeg her – knap et år efter åbningen af forretningen og har opsagt lejekontrakten på mit fine butikslokale. I stedet indledes et tættere samarbejde med Nadia idet min forretning flyttes hen til Nadias. Begge forretninger får til huse på den bondegård Nadias mand ejer og driver.

Jeg glæder mig uendelig meget til dagligt at arbejde med min samarbejdspartner og sparringspartner og generelt få mere socialt samvær i dagligdagen.

Hvor andre åbner forretning på baggrund af en interesse for eksempelvis keramik, blomster, brugskunst eller lignende, åbnede jeg forretning udelukkende fordi jeg havde forelsket mig i et butikslokale. Og hvor andre udvider til større lokaler i takt med at forretningen vokser, ja så gør jeg det modsatte – åbenbart.Jeg havde en drøm om en smuk butik, og den drøm fik jeg indfriet. Så viste der sig en mulighed om et fantastisk samarbejde med en skøn kvinde – og den mulighed griber jeg. Man kan som bekendt ikke få det hele. Jeg følger min mavefornemmelsen og i morgen har forretningen allersidste dag i de smukke lokaler i Huset Hammelby.

Back to Top