Create an Account

Shopping cart

Luk

Ingen varer i kurven.

28. juli 2019
Skrevet af

Onsdag d. 14.august kl. 19-21 inviterer Butik Moesgaard indenfor til et spændende event i samarbejde med KK LUXURY.

KK LUXURY repræsenterer dansk design af festkjoler med et klassisk og yderst elegant udtryk. Designeren bag de fantastiske kjoler, Ann Marie Poschwatta, vil fortælle om sit arbejde og om hvordan hun finder inspiration til de mange kollektioner. Sælger Marianne Hedegaard vil fortælle historien bag KK LUXURY og om hvordan designet har udviklet sig gennem tiden. Der vil undervejs være et lille modeshow, hvor kjolerne bliver præsenteret. Der vil denne aften være et ekstraordinært stort udvalg af festkjoler, og det betyder at der vil være kjoler i butikken der kun er til salg på denne aften. KK LUXURY designer både korte og lange festkjoler. Vi byder undervejs på bobler om chokolade. Tilmelding senest 9/8. Tilmelding foregår ved at overføre 50 kr. til mobilepay nr. 88759. Vi ses til en hyggelig aften. Hilsen Ann Marie, Marianne og Ulla

Back to Top