Create an Account

Shopping cart

Luk

Ingen varer i kurven.

4. juni 2019
Skrevet af

TORSDAG D. 13. JUNI KL. 19:30-21:30

Kom og vær med når vi slå dørene op til en aften fyldt med gode tips til håropsætning, pæne negle, blomsterdekorationer, borddækning, lækkert tøj, skønne accessories og meget mere🌺🌺🌺

Botanik by Rebekka, Lailalak.dk, Scarpi, Anitas Tupper Dream og butik Moesgaard inviterer indenfor til en aften hvor der er fest på menuen. Så hvad end du er inviteret til fest eller skal være vært, så har vi masser af spændende og aktuelle ting at vise dig🌸🌸🌸

Rebekka, indehaver af Botanik by Rebekka, viser dig hvordan du kan pynte både dit middagsbord og dit hår med fine blomster. Derudover vil hun give gode råd til hvilken vin og hvilke bobler du kan servere for dine gæster.
Ydermere vil du finde både smykker, tasker, økologiske håndklæder og økologiske cremer og meget mere hos Rebekka.

Laila, indehaver af Lailalak.dk, vil vise dig hvordan du holder dine negle pæne og sunde, og du får mulighed for at prøve CND Shellac på en enkelt negl. Så mærker du forskellen i forhold til traditionel neglelak.
Du finder flere af CNDs produkter hos Laila denne aften.

Kl. 20:00 – 20:30 vil Nadia, indehaver af Scarpi, demonstrere hvordan man påsætter extensions og fortælle om de mange muligheder der er ved brug af ekstensions. Du kan også få masser af tips og ideer til let og fin håropsætning, du selv kan lave hjemme. Derudover vil der være masser af hårpynt og produkter hos Nadia denne aften.

Anita, forhandler hos Anitas Tupper Dream, vil vise hvordan du med Tupperware kan dække et fint og praktisk sommerbord med tilhørende praktisk opbevaring og anretningsmuligheder. Hun har de nye og fine sommerfarver med til dig og gode tilbud naturligvis.

Ulla, indehaver af butik Moesgaard, vil sørge for en masse gode tilbud og helt nye varer i forretningen til denne aften. Der vil blandt andet være helt nye festkjoler i butikken.

Der vil være goodiebags til alle der har tilmeldt sig arrangementet, og derudover vil der være goodiebags så længe lager haves. Tilmelding forgår blot ved at trykke deltager her på arrangementet.

Det er gratis at deltage.

Vi serverer kaffe, bobler og snacks.

DER VIL VÆRE 4 KONKURRENCER I LØBET AF AFTENEN:

1:

En konkurrence fra Tupperware hvor du kan vinde et fint sæt “Click to Go” til en værdi af 399 kr.

2:

En konkurrence hvor du kan vinde en valgfri kjole fra Tia eller KK Luxury til en værdi af helt op til 1.599 kr.

3:

En konkurrence om en gratis klipning hos salon Scarpi til en værdi af 345 kr.

4:

En konkurrence om en valgfri Shellac behandling hos Lailalak.dk til en værdi af ca. 400 kr.

Det er naturligvis ganske gratis at deltage i konkurrencer og konkurrencerne er ikke købsbetingede.De heldige vindere offenliggøres fredag d 14. juni.

Kig forbi og lad dig inspirere af de mange forskellige varer der er i forretningen denne aften, og få en snak om alt hvad du lige står og mangler til din næste fest🍀🍀🍀

Sidste tilmeldingsfrist hvis du vil være sikker på at få en goodiebag, er mandag d. 10.juni.

Vi ses🌺🌺🌺

Back to Top