Create an Account

Shopping cart

Luk

Ingen varer i kurven.

14. marts 2019
Skrevet af

Mangler du en lang festkjole til alle sommerens store fester?
I samarbejde med Bindesbøl SyService og frisørsalonen Scarpi inviterer Butik Moesgaard indenfor til gallafest torsdag d. 4.april 2019 kl. 19.00, hvor du får mulighed for at finde den helt rigtige kjole, samt får gode råd til styling af hår og make-up.
Arrangementet starter med et lille modeshow, hvor de mest populære kjoler vises frem, og hvor du får en fornemmelse af hvilken type kjole, der passer bedst til dig. Der er kjoler i alle størrelselser fra XS – 5XL , dog er det ikke alle styles der fås i alle størrelser.
Hanne Bindesbøl er indehaver og syerske ved Bindelsbøl SyService, og hun vil denne aften være behjælpelig med kjoler der skal lægges op.
Nadia Scarpi er frisør og indehaver af frisørsalonen Scarpi. Hun vil denne aften vise hvordan du med ganske få midler kan style dig selv. Nadia vil vise nogle lette håropsætninger, og hun vil vise hvordan du lægger en festlig make-up med produkter uden kemi. Derudover vil hun demonstrere både bølgejern og spiraljern, der laver henholdsvis fine bølger og romantiske krøller.

DER VIL VÆRE TILBUD BÅDE PÅ KJOLER, OPLÆGNING OG HÅRPYNT SAMT ET GRATIS GAVEKORT TIL FISKESPA HOS SCARPI TIL ALLE DELTAGERE.

Vi vil være værter for kaffe og kage.

Prisen for at deltage er 50 kr. pr. person og da beløbet udelukkende dækker udgifter til forplejning er tilmeldingen bindende.
Betalingen skal ske via mobilepay 88759, Butik Moesgaard.
Skriv “gallafest” i kommentarfeltet, når du betaler.

Tilmelding senest 28-03 2019

Vær opmærksom på at der i butikken hovedsageligt er lange kjoler og meget få korte kjoler.

Vi glæder os til at se jer
Mvh Hanne, Nadia & Ulla

Back to Top