Create an Account

Shopping cart

Luk

Ingen varer i kurven.

11. februar 2019
Skrevet af

December 2018 blev jeg kontaktet af en kjolebutik i København. Butikken stod overfor at skulle lukke (af personlige årsager), og havde i den forbindelse et stort varelager, de skulle af med.

Jeg havde løbende gennem efteråret 2018 haft kontakt til kjolebutikken, idet jeg søgte sparring til opstart butik. Jeg havde en rigtig god dialog med kjolebutikken, og fik en masse brugbare råd til opstart af lignende butik.

Ganske uventet modtog jeg så i december et særdeles fordelagtigt tilbud om at opkøbe restlageret fra kjolebutikken. Et tilbud der simpelt hen var for godt til at afslå.

Derfor har vi nu muligheden for at sælge festkjoler til en særdeles fordelagtig pris. Så står du og skal bruge en lang festkjole til en af forårets mange fester eksempelvis bryllup, sølvbryllup eller gallafest så kig ind i butikken og se udvalget. FRIT VALG BLANDT RESTPARTIET KUN 350 KR. Men du skal skynde dig for der er rift om dem.

Udover restpartiet har vi også et stort udvalg af festkjoler i prisklassen 989 – 1.500 kr. Et udpluk af disse ses på billedet ovenfor.

Back to Top